Romanian Orthodox Church Orlando Florida Sfintii Mihail si Gavril St Michael and Gabriel

Diverse/Anunturi

October 29th, 2009 Leave a comment Go to comments

Pentru a adauga un Anunt (Anunturi Umanitare, Prestari Servicii, Anunturi Imobiliare, Anunturi Vanzari-Cumparari Auto, Locuri De Munca, etc.) este nevoie sa “Register” dupa care postati pe aceasta pagina. Anunturile vor fi moderate pentru a evita spam-urile.

 
 
 
 
 

 

 1. tonirfl
  October 20th, 2010 at 10:25 | #1

  I’m looking for house help, once a week, in Oviedo area.Please call 407-278-5752
  Caut ajutor ptr curatenie, o data pe saptamina, in Oviedo. Sunati la telefon 407-278-5752.
  Antonela

 2. Mihaela
  December 18th, 2010 at 09:50 | #2

  @tonirfl
  Antonela,

  Am vazut anuntul tau referitor la curatenie in casa. Am primit un e-mail de la o prietena despre o doamna romanca, Elena Randolph care cauta de lucru, curatenie in casa. Locuieste in Oviedo. Numar telefon: 407-683-0307.
  Eu nu o cunosc si nici nu am nevoie de ajutor deocamdata. M-am gindit sa iti trimit informatia.
  Craciun Fericit si La Multi ani!
  Mihaela Cohanoschi

 3. May 1st, 2011 at 17:21 | #3

  This year, Florida Hospital Fish Memorial Foundation will recognize ten volunteers who have given of their time, talent and treasure for causes that are close to their heart. The third annual Johana Knox Award for Community Service Excellence celebration will be held at a dinner 6-8 pm, Thursday, May 19 at DeBary Golf and Country Club. Tickets are $45 per person, and reservations for the May 19 event may be made by calling 386-917-7197

  Heart of Roman’s Children Foundation
  Zamfira Pauna

 4. May 1st, 2011 at 17:27 | #4

  Sărbătoarea Nașterii lui Hristos are în centrul ei adevărul că Fiul lui Dumnezeu a devenit Fiu al Omului pentru ca omul să devină fiu al lui Dumnezeu. În această mare zi de praznic, Biserica se adresează tuturor oamenilor cu îndemnul ca aceștia să-și păstreze sau să-și regăsească veșmântul de fii ai lui Dumnezeu. Acest lucru implică recunoașterea lui Dumnezeu ca Tată, a Bisericii ca mamă și a
  noastră ca fii ai Tatălui Ceresc în Biserica lui Hristos.
  În momentele de cumpănă ale vieții, în vremuri de criză morală și materială, în clipe de frământare în suflete, între oameni și neamuri, omul este chemat să alerge la Tatăl său – Dumnezeu -, la mama sa – Biserica. În Biserică, el primește putere și curaj pentru a nu se lăsa doborât de mulțimea fulgerelor care cad asupra sa, de intensitatea furtunii abătute peste sufletul și trupul său, peste cei dragi, peste țară și lume. În Biserică, omul aude glas de îmbărbătare, cum zice Scriptura: „Nu te teme, om plăcut al lui Dumnezeu! Pace ție! Fii tare și curajos!“5; „Fii tare și curajos și pășește la lucru, nu te teme, nu te speria, căci Domnul Dumnezeu este cu tine. El nu Se va îndepărta de tine, nici nu te va părăsi“ 6. Îmbrăcat cu puterea lui Hristos, care-l „zidește cu totul din nou“7, omul își continuă drumul prin valurile vieții. Acestea nu sunt mai puțin agitate, dar el, înveșmântat cu puterea lui Hristos, răzbate cu mai multă răbdare, cu mai multă putere, cu mai mult curaj furia lor.

  În acest sens, gândul meu așezat la inima voastră, iubiți fii și fiice ai Bisericii lui Hristos din Moldova, este unul de încurajare și de îmbărbătare, un gând de întărire și de nădejde.
  Se cuvine să rostim precum împăratul David în vechime: „Domnul este luminarea mea și mântuirea mea; de cine mă voi teme? Domnul este apărătorul vieții mele; de cine mă voi înfricoșa?“ 8.
  Îl avem cu noi și în noi pe Hristos, Cel născut în peștera din Betleem pentru a arăta iubirea lui Dumnezeu pentru noi. Da! Vremurile sunt grele, criza este adâncă și continuă, sărăcia, răul, urâtul, hoția și minciuna se dezlănțuie nemilos asupra lumii. Cu toate acestea, se cuvine să ne întrebăm împreună cu Sfântul Apostol Pavel: „Cine ne va despărți pe
  noi de iubirea lui Hristos? Necazul, sau strâmtorarea, sau prigoana, sau foametea, sau lipsa de îmbrăcăminte, sau primejdia,
  sau sabia? (…) Căci sunt încredințat că nici moartea, nici viața, nici îngerii, nici stăpânirile, nici cele de acum nici cele ce vor fi, nici puterile, nici înălțimea, nici adâncul și nici o altă făptură nu va putea să ne despartă pe noi de dragostea lui Dumnezeu, cea întru Hristos Iisus, Domnul nostru“9.
  Da! Dragostea lui Dumnezeu s-a revărsat cu putere asupra lumii prin Nașterea lui Hristos la Betleem și, de atunci, ea nu încetează a îmbrățișa pe tot omul. Pentru ca dragostea lui Dumnezeu revărsată asupra lumii prin Nașterea lui Hristos să ne cuprindă și pe noi cei de azi și să ne dăruiască putere în greutățile ce ne înconjoară, se cuvine să urmăm îndemnul aceluiași Apostol Pavel care zice: „Dezbrăcați-vă de viețuirea voastră de mai înainte, de omul cel vechi, care se strică prin pofte amăgitoare, și vă înnoiți în duhul minții voastre, și să vă îmbrăcați în omul cel nou, cel după Dumnezeu, zidit întru dreptate și în sfințenia adevărului.
  Pentru aceea, lepădând minciuna, grăiți adevărul fiecare cu aproapele său, căci unul altuia suntem mădulare. Mâniați-vă și nu greșiți; soarele să nu apună peste mânia voastră. Nici nu dați loc diavolului. Cel ce fură să nu mai fure, ci mai vârtos să se ostenească lucrând cu mâinile sale, lucrul cel bun, ca să aibă să dea și celui ce are nevoie. Din gura voastră să nu iasă nici un cuvânt rău, ci numai ce este bun, spre zidirea cea de trebuință, ca să dea har celor ce ascultă.
  Să nu întristați Duhul cel Sfânt al lui Dumnezeu, întru Care ați fost pecetluiți pentru ziua răscumpărării. Orice amărăciune și supărare și mânie și izbucnire și defăimare să piară de la voi, împreună cu orice răutate. Ci fiți buni între voi și milostivi, iertând unul altuia, precum și Dumnezeu v-a iertat vouă în Hristos“10.
  Având nădejdea că îndemnul Sfântului Apostol Pavel va fi ascultat și urmat de noi, oamenii obișnuiți, dar și de cei cu responsabilități înalte în viața țării și a lumii, ne apropiem de Noul An, 2011 de la Nașterea lui Hristos. Îl rugăm pe Dumnezeu ca anul ce vine să fie timp de pace în țară și în lume. Îl rugăm să ne dea răbdare în greutățile care par a nu fi puține în anul care urmează, să ne dăruiască iertarea, binecuvântarea, ocrotirea și iubirea Sa în toate zilele vieții noastre.
  Să ne bucurăm de praznicul Nașterii și Botezului Domnului; să avem parte de mulți colindători pe prispa sufletelor noastre; să fim alături de cei dragi și ei să fie împreună cu noi în adevăr și în dragoste; să nu-i uităm nici pe cei aflați în suferință sau mai încercați decât noi. Îmbrățișându-ne unii pe alții în dragostea lui Hristos, Cel născut din Preacurata Fecioară Maria cu puterea Sfântului Duh, să rostim împreună cu îngerii: „Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu și pe pământ pace, între oameni bunăvoire“11.

  Sărbători binecuvântate!

 5. June 1st, 2011 at 06:13 | #5

  http://www.intercer.info/download/mihai_feraru_06.jpg
  http:/

  HRISTOS A INVIAT, SARUT MANA PARINTE VASILE, EU SUNT ACEL OM CARE AM VORBIT CU DVS LA TELEFON, MA NUMESC MIHAI FERARU DE 54 ANI, AM SUFERIT DE 2 ORI INFARCT MIOCARDIC, DE 2 ORI AM SUFERIT ACCIDENTE DIN TRUNCHIUL CEREBRAL,, PARTIAL SUNT PARALIZAT,, AM SI ARTERITA LA AMBELE PICIOARE, MAI GRAV ESTE CA AM SI DIABET F F COMPLICAT, IMI FAC INJECTII CU INSULINA DE 4 ORI PE ZI, PLUS CA TREBUIE SA CONSUM SI MEDICAMENTE CA,,, TANAKAN, VASTAREL, PREDUCTAL. CRESTOR, SI ALTELE, PTR TOATE ASTEA TREBUIE SA AM BANI, IAR EU AM O PENSIE DE HANDICAP F MICA, ESTE F GREU MAI ALES CAND FACI FOAMEA , STIE DUMNEZEU F BINE DE SUFERINTA MEA, POT SA ZIC CA SUNT UN CADAVRU INCA VIU, AM AJUNS SA POT MERGE 30-40 METRI APOI SA FAC O PAUZA SI TOT ASA, DUC LIPSA MULTA DE ALIMENTE, DE ACEEA VA ROG NU MA LASATI AJUTATI-MA CU CAT DE PUTIN, MA VOI RUGA LUI BUNUL DUMNEZEU PTR BINELE SI SANATATEA TUTUROR A CELOR CE MA VOR AJUTA, PTR ASTA EU AM UN CONT DESCHIS LA BANCA,, RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA PE NUME MIHAI FERARU, ARE NR RO72RZBR0000060004438690 IN EURO COD SFIWT ESTE RZBRROBU. SPER CA BUNUL DUMNEZEU SA VA INDEMNE PTR A FACE ACEST BINE. DOAMNE AJUTA. A-R