Archive

Archive for October, 2010

Hramul sfintei noastre biserici

October 29th, 2010 liviu No comments

Dragi credinciosi,

Duminica 7 Noiembrie, dupa terminarea sfintei liturghii, se va organiza o masa in cinstea Sarbatorii Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril care pica anul acesta luni, 8 Noiembrie si care este hramul sfintei noastre biserici. Fiecare credincios este rugat sa contribuie cu ceea ce doreste la aceasta masa (mincare, bautura, etc.).

Consiliul Parohial

Categories: General News Tags:

Slujba Duminica

October 5th, 2010 admin Comments off

Dragi credinciosi,

Duminica 3 Octombrie, sfinta noastra biserica a savirsit sfinta liturghie cu noul preot trimis de la Episcopie.  Cu ocazia acestei schimbari va rugam si va invitam totodata in data de 10 octombrie duminica sa participati toti credinciosii care iubiti aceasta sfinta biserica la sfinta si Dumnezeiasca liturghie incepind cu ora 10 : 30. Dupa terminarea sfintei liturghii, dorim sa ramineti la sedinta care ne va ajuta sa impartasim impreuna gindurile de continuarea sfintului locas si rezolvarea unor probleme administrative.

Frumoasa zi de sarbatoare din 10 octombrie se va incheia cu o masa la care toti credinciosii sunt invitati sa participe cu tot ce pot sa ajute la aceasta agapa crestina.

Consiliul Parohial

Categories: General News Tags: